Események | Magyar Nemzeti Tanács Hivatalos Honlapja Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

Események

Mikor a betlehemesek karácsonykor házról házra járnak, üdvözlőversük végén ezt kérdezik: „Szabad-e bejönni ide betlehemmel?" A budapesti Kaláka együttes karácsonyi hangversenyének kerete ez a betlehemes játék.

2019. december. 10. / Bajsa, Kúla, Maradék, Hertelendyfalva, Belgrád, Nagybecskerek, Bácsföldvár, Péterréve, Törökfalu, Kispiac, Hajdújárás, Palics
Ismeretterjesztés

A budapesti Rákóczi Szövetség és a Magyar Nemzeti Tanács találkozót szervez a vajdasági középiskolás tanulók részére Rákóczis Légy-Ott! elnevezéssel.

2019. november. 08. / Zenta, Sportcsarnok
Ünnep – ünnepség

A szerb–magyar megbékélés jegyében és a hozzátartozók nevében a Magyar Nemzeti Tanács és Teleki Júlia tisztelettel meghívja az érdekelteket kegyeletes megemlékezésünkre, amelyet az 1944–45-ös ártatlan délvidéki magyar áldozatok csúrogi emlékhelyénél 2019.

2019. október. 27. / Csúrog
Ünnep – ünnepség

Radnóti Miklós születésének 110. és halálának 75. évfordulója alkalmából A lélek útja címűmmel Tóth Péter Lóránt kunszentmiklósi tanár gyalogos vers/zarándoklatra indul. A zarándoklat nyitóeseményére a Magyar Nemzeti Tanács szervezésében Borban kerül sor.

2019. augusztus. 31. / Bor