Hajnal Jenő: Fiser János plébános mindenhol éreztette törődését és odafigyelését | Magyar Nemzeti Tanács Hivatalos Honlapja Skip to main content

facebookinstagram

You are here

Hajnal Jenő: Fiser János plébános mindenhol éreztette törődését és odafigyelését

Fiser János plébánost nem csak egyházi, hanem közösségi emberként és pedagógusként is helyt tudott állni – emelte ki a Magyar Nemzeti Tanács elnöke a Közügyek című műsorunkban.

Az elhunyt Fiser János plébános mindenhol éreztette törődését és odafigyelését - ezt a Közügyek című műsorunk felvételén mondta Hajnal Jenő. A Magyar Nemzeti Tanács elnöke évek óta ismerte Fiser Jánost, aki az MNT elnöke szerint nem csak egyházi, hanem közösségi emberként és pedagógusként is helyt tudott állni.

Hajnal Jenő elmondta: „Még az Illyés-kuratóriumban sokszor találkoztunk és ő volt az, aki mindig minden dolgot a helyére tudott tenni. Mindig, ha egyházi ügyekről is volt szó, az ökuménének a kiváló képviselője volt, az igazságosság és a szókimondóság embere. Később székelykevei plébánosként ott személyesen sokszor találkoztunk. Láttam hogy az a közösség hogyan szereti, hiszen ő pancsovai születésű volt. Annak a tájnak, annak a világnak a szülöttje. Legutóbb pedig építkezett és felújításokon vett részt, mint például a padéi templom felújítása.”

Forrás: Pannon RTV